اهتزار پرچم دانشگاه علم و فرهنگ بر فراز قله دماوند

اعضای تیم کوهنوردی دانشگاه علم و فرهنگ به همراه باشگاه کوهنوردی آرتا به قله ۵ هزار و ۶۷۱ متری دماوند صعود کردند.

به گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی، به مناسبت ۱۶مرداد، سالروز تأسیس جهاددانشگاهی، اعضای این تیم کوهنوردی در این صعود، پرچم دانشگاه علم و فرهنگ را بر بام ایران به اهتزاز درآوردند. این تیم با حضور پانزده نفر، روز چهارشنبه چهارم مرداد، حرکت خود را به منظور صعود به بام ایران آغاز کرده و پس از صعود به قله دماوند و یک شب توقف، روز پنجم مرداد، مسیر برگشت را طی کردند و با موفقیت به کار خود پایان دادند.
کیاوش هیربد، دانشجوی مقطع کارشناسی‌ارشد رشته گردشگری دانشگاه، سرپرستی این گروه را بر عهده داشت.
قله دماوند بلندترین کوه ایران و غرب آسیا و بلندترین آتشفشان آسیا و خاورمیانه است که سومین آتشفشان مرتفع در نیمکره شرقی، پس از کوه کلیمانجارو در تانزانیا و کوه البروس در قفقاز به شمار می‌آید.